KOR

BØRNEKOR I LEM KIRKE

Så indbyder vi igen til børnekor i kirkehuset i Lem. Børnekoret er for drenge og piger i 2. – 6. klasse i Lem og Højmark. Vi øver fredag eftermiddag i kirkehuset, St. Kjærgaardsvej 2 i Lem. Vi synger sammen – både salmer og rytmiske sange med fagter og dans. Hver gang serveres lidt at spise og drikke. I løbet af sæsonen optræder børnekoret på plejehjemmet og i kirken.

Koret mødes første gang fredag den26. januar 2018 kl. 14.45 til 15.45. Deltagelse er gratis.
Tilmelding til organist Karen Boye på telefon eller mail: 61 66 28 07 / karenboye@gmail.com

 

BØRNEKOR I HØJMARK KIRKE

I Højmark tilbydes korsang for børn fra og med 4. klasse til og med 6. klasse. Det er et samarbejd emellem Højmark Skole og kirken. Korsangen er en del af et valgfag.

Koret synger under ledelse af Pia Bak i Højmark Kirke.
I skoleåret 17-18 bliver det mandag eftermiddage.

For yderligere oplysninger kontakt gerne Pia Bak: Tlf. 97209840

KOR FOR VOKSNE

I anledning af indvielsen af Lem Kirke opstod et lille kor bestående af en flok sangglade kvinder og mænd fra Lem og omegn. Siden indvielsen, hvor koret medvirkede med stor succes, har koret deltaget ved andre særlige lejligheder.
Koret ledes af organist Karen Boye.

Der er plads til mange i koret!
Har du lyst til at være med, så er du hjerteligt velkommen.

Lejlighedskoret synger igen i efteråret – og medvirker bl.a. ved gudstjenesten i Lem kirke 1. søndag i advent. Koret er for sangglade kvinder og mænd fra Lem og Højmark. Alle kan være med – der kræves ingen forkundskaber.

Vi øver onsdag aften kl. 19.30 i kirkehuset, St. Kjærgaardsvej 2 i Lem.

Første gang er onsdag den 25. oktober.

Tilmelding er ikke nødvendig. Har du lyst til at være med, så bare mød op! Ønsker du yderligere information, kan du kontakte menighedsrådsmedlem Helle Lambæk (tlf. 22 40 26 99) eller organist Karen Boye (tlf. 61 66 28 07).